Loading Events
This event has passed.

הוובינר יסקור את התהליך של חיפוש עבודה במגוון רחב של היבטים הקשורים בחיפוש עבודה ובתהליך הראיון בכללם:

  • תהליך גיוס מקובל בישראל על שלביו השונים
  • מתי נכול להתחיל לחפש
  • מבנה קורות חיים
  • הכירות עם ערוצי גיוס שונים ומה ההמלצה בנוגע לכל ערוץ
  • עבודה עם לינק אין
  • הכנה לראיון
  • קצת על שפת גוף
  • מה עושים אחרי הראיון והתנהלות לאורך כל תהליך הגיוס.

אודות המרצה

חגית לרנר היא המנהלת של

Step uP

ייעוץ קריירה והשמות בתחומי מדעי החיים (מכשור רפואי, ביוטכנולוגיה וטכנולוגיות לחקלאות). היא מביאה איתה ניסיון של כ-15 שנים בגיוסים וליווי קריירה בתחומים אלה מתפקידים שונים אותם מילאה ובהם:

  • סמנכ”ל מש”א של Elcam medical – חברת מכשור רפואי
  • הקמה וניהול הסניף הצפוני של “אתוסיה” – חברת השמה להייטק וביוטק והובלת תחום הביוטק בחברה
  • ניהול הגיוס באפימילק – חברת הייטק המפתחת מערכת חמרה/תכנה לניהול רפתות
  • דירקטור משאבי אנוש בטרנדליינס, חממה טכנולוגית בתחום המכשור הרפואי וטכנולוגיות לחקלאות.

Dates and Times

Wednesday, November 14th, 2018

11:00 am – 12:00 pm Pacific Standard Time (PST)

2:00 – 3:00 pm Eastern Standard Time (EST)
18:00 – 19:00 Greenwich Mean Time (GMT)
21:00 – 22:00 Israel Standard Time (IST)